Villkor

burnedbladez.com är ett registrerat varumärke som ägs av burnedbladez.com

Följande villkor, tillsammans med vår integritetspolicy, gäller för din tillgång till och användning av vår webbutik och leverans av varor beställda via vår butik. Genom att beställa varor från vår webbutik bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av dessa Villkor och andra dokument som hänvisas till.

Även om du bör se till att du är bekant med alla våra termer, är här snabblänkar till några viktiga avsnitt:

Leverans/frakt returer

Jag samtycker till att jag genom att bli medlem på burnedbladez.coms e-postlista kommer att få periodiska meddelanden via e-post, textmeddelanden och/eller regelbundna inlägg som beskriver nyheter, erbjudanden och annan information relaterad till deras produkter och tjänster.

Jag förstår att all personlig information jag tillhandahåller på den här webbplatsen, inklusive för att gå med som medlem, delta i en tävling, göra en makeover-inlägg eller söka expertråd. Jag förstår också att denna information endast kommer att uppdateras på min begäran eller med mitt tillstånd. Jag förstår att jag har tillgång till alla personliga uppgifter om mig som innehas av burnedbladez.com och att denna information kommer att tillhandahållas mig inom rimlig tid.

Jag förstår att burnedbladez.com inte kommer att sälja, byta, överföra eller distribuera min personliga information till någon annan tredje part under några omständigheter. Jag förstår dock att burnedbladez.com, med mitt tillstånd, kan publicera en del av den information jag själv tillhandahåller (strikt anonymt) på webbplatsen eller i andra former av media, och att burnedbladez.com överför information till min individ på uppdrag av tredje parts information. adress.

Jag förstår att jag har rätt att avbryta prenumerationen när som helst via webbplatsen Avsluta prenumeration eller genom att vidarebefordra en begäran via e-post med ”Avregistrera” i ämnesrutan. Jag förstår att alla raderingsförfrågningar kommer att behandlas inom 14 dagar från datumet för begäran.
Alla rättigheter, inklusive upphovsrätt, på denna webbplats ägs av eller licensieras till burnedbladez.com. All användning av denna webbplats eller dess innehåll, inklusive kopiering eller lagring av denna webbplats eller dess innehåll helt eller delvis, annat än för ditt eget personliga, icke-kommersiella bruk, är förbjuden utan tillstånd från burnedbladez.com.

Priser och tillgänglighet kan variera mellan burnedbladez.com-butiker. Priserna som visas på burnedbladez.com är endast onlinepriser. burnedbladez.com förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor när som helst utan föregående meddelande och efter eget gottfinnande. Alla kampanjer och priser visas i Pacific Standard Time
köpare
Du kan köpa varorna vi erbjuder online genom att fylla i beställningsformuläret som finns på vår hemsida. För att köpa varor via vår hemsida måste du vara 18 år eller äldre. Genom att lägga en beställning bekräftar du att du är över 18 år och att all information du lämnar är korrekt, fullständig och inte vilseledande.

Du samtycker till att handla med oss ​​i god tro och att följa alla tillämpliga lagar. Om vi ​​anser att du inte har handlat med oss ​​i god tro eller på annat sätt har brutit mot gällande lag, kan vi avbryta en beställning, även om beställningen har bekräftats och ditt kreditkort har debiterats. Om ditt kreditkort debiteras för ett köp och vi annullerar din beställning kommer vi att meddela dig och, efter eget gottfinnande, kreditera ditt kreditkortskonto med det debiterade beloppet (minus frakt och tillämpliga skatter och avgifter).

Skiljedomsförfarande och undantag från grupptalan

Läs den här artikeln noggrant. Det påverkar dina rättigheter. Alla tvister eller anspråk som rör din användning av burnedbladez.com-tjänsterna kommer att lösas genom bindande skiljedom snarare än i domstol.

Detta skiljedomsavtal är avsett att tolkas brett och inkluderar uttryckligen anspråk som uppkommer enligt Telephone Consumer Protection Act, 47 USC § 227 et seq., eller någon annan lag, förordning eller juridisk eller rättvis teori. Du och burnedbladez.com godkänner härmed Federal Arbitration Act, 9 USC 1 et seq. (”FAA”) ska gälla för detta skiljedomsavtal och styra alla frågor om huruvida en tvist är föremål för skiljedom. Såvida inte du och vi kommer överens om annat skriftligen, ska skiljeförfarandet administreras enligt Consumer Arbitration Rules of the Arbitration Association (”AAA-reglerna”) som gäller vid tidpunkten för skiljeförfarandet. Liksom en domstol måste dock skiljemannen följa villkoren och begränsningarna i detta avtal och kan utdöma skadestånd och lättnad (inklusive eventuella advokatarvoden) enligt lag och/eller AAA-reglerna. Du samtycker till att du och burnedbladez.com genom att ingå detta avtal avsäger dig rätten till en rättegång av jury och rätten att delta i alla klass-, representant- eller kollektiva förfaranden.

Detta avtal tillåter inte klassskiljeförfarande även om det är tillåtet enligt AAA:s procedurer eller regler. Istället ska du och vi endast ha rätt att söka skiljedom på individuell, bilateral basis. Vidare, såvida inte du och burnedbladez.com kommer överens skriftligen, får skiljemannen inte konsolidera mer än en individs anspråk med någon annan parts anspråk, och får inte på annat sätt leda någon form av representant eller gruppförfarande.

Du och burnedbladez.com är var och en ansvariga för de avgifter som är associerade med advokater, experter och vittnen, och alla andra avgifter i samband med skiljeförfarandet. Inkluderar skiljedomare och/eller andra AAA-ärendehanteringsavgifter, såvida inte skiljemannen fastställer att kravet är oseriöst. I övrigt gäller AAA:s regler gällande avgifter och betalningar.

Detta skiljedomsavtal hindrar dig inte från att uppmärksamma frågor från federala, statliga eller lokala myndigheter. Om det är tillåtet enligt lag kan sådana byråer söka befrielse från oss å dina vägnar.

Om någon bestämmelse i detta avsnitt (avstående från skiljedom och grupptalan) är olaglig, ogiltigt eller inte kan verkställas i någon utsträckning, ska denna bestämmelse uteslutas i den mån de är ogiltiga eller inte kan verkställas ska alla andra bestämmelser i detta avtal fortsätta att gälla effekt Och, i den mån det är tillåtet och möjligt, ska en ogiltig eller icke verkställbar bestämmelse anses ersatt av en bestämmelse som är giltig och verkställbar och som kommer närmast att uttrycka avsikten med den ogiltiga eller icke verkställbara bestämmelsen. Om tillämpningen av denna avskiljbarhetsklausul har en väsentlig negativ effekt på den ekonomiska innebörden av de transaktioner som avses i detta avtal, ska den som påverkas negativt ha rätt till kompensation för sådan negativ effekt, förutsatt att orsaken till bestämmelsens ogiltighet eller omöjlighet att verkställas. beror inte på allvarliga orsaker. Felaktigt beteende av den part som söker sådan gottgörelse.